«روند دیجیتال‌سازی چاپ صنعتی» با حضور فعالان چاپ بررسی شد

 

در کارگاه آموزشی «روند دیجیتال‌سازی چاپ صنعتی و تکنولوژی‌های نوین در صنعت چاپ» عنوان شد که می‌توان ادعا کرد طی تحولات ۵ سال اخیر کیفیت چاپ دیجیتال به بلوغ خود رسیده است.

 

به گزارش ستاد خبری نمایشگاه آینده چاپ ایران، امروز (پنجشنبه 22 تیر ماه) پیام پدیدار، مدرس حوزه چاپ در کارگاه آموزشی «روند دیجیتال‌سازی چاپ صنعتی و تکنولوژی‌های نوین در صنعت چاپ‌» گفت: در سال‌های گذشته بحث کیفیت برای چاپ دیجیتال مطرح و قابل رقابت با روش‌های چاپ سنتی و افست بود، ولی در پنج سال اخیر تحولات زیادی در این زمینه به وجود آمد تا بتوان ادعا کرد که چاپ دیجیتال به بلوغ خود رسیده است.

 

وی افزود: اکنون دستگاه‌های چاپ دیجیتال به طور استاندارد می‌توانند در ۵ رنگ همزمان چاپ کنند، در حقیقت تمام قابلیت‌هایی که برای تولید با چاپ زینک وجود دارد اینک چاپ دیجیتال هم از آن بهره می‌برد.

 

پدیدار با بیان اینکه در چاپ دیجیتال می‌توان ترکیب رنگ سنتی را کنار گذاشت و ترکیب‌های جدید و خودکار را در دستگاه‌های چاپ دیجیتال استفاده کرد، عنوان کرد: بکارگیری از هوش مصنوعی در این فرایند نیز قابل استفاده است.

 

وی سایز و سرعت چاپ را از محدودیت‌های چاپ دیجیتال در گذشته برشمرد و گفت: سایز چاپ دیجیتال دو ورقی و چهار و نیم ورقی، سرعت چاپ ۶۵۰۰ برگ در ساعت، چاپ رول دیجیتال با سرعت ۱۵۰ متر در دقیقه، عدم محدودیت در انواع مدیای چاپی از دیگر مزیت‌های چاپ دیجیتال‌اند که باعث گرایش بازار هدف به این نوع چاپ شده است.

 

پدیدار تصریح کرد: هزینه‌های چاپ دیجیتال رو به کاهش است و نیازی به هزینه راه‌اندازی اولیه ندارد، همچنین اتوماسیون کامل و با حداقل نیاز به نیروی کار و اجرای انواع صحافی و جلدسازی برخط و اتوماتیک از دیگر مزایای این نوع چاپ است.

 

نمایشگاه آینده چاپ ایران تا جمعه 23 تیر ماه از ساعت ۱۰ تا ۱۸ در مرکز نمایشگاهی ایران مال برپا است.

مطالب مرتبط

پوستر IFPEX3 رونمایی شد/ اعطای «نشان میرزا» به برگزیدگان صنعت چاپ

بابک عابدین در نشست خبری سومین نمایشگاه آینده چاپ ایران با اشاره به برنامه‌ها و تغییرات این رویداد در مرداد ماه ۱۴۰۳، از اهدای «نشان میرزا» به برگزیدگان صنعت چاپ و بسته‌بندی در ایفپکس۳ خبر داد.

بیشتر بخوانید