کارگاه آموزشی «جایگاه ساختار طراحی در آینده صنعت چاپ و بسته‌بندی» با استقبال فعالان چاپ روبرو شد

 

ایمان هاتفی در کارگاه آموزشی «جایگاه ساختار طراحی در آینده صنعت چاپ و بسته‌بندی» گفت:‌ در دنیا ساختار بسته بندی و طراحی به سمت تغییر و تحول اساسی در حرکت اند اما سرعت و شدت این حرکت باعث آسیب رسیدن به محیط زیست شده است.

 

به گزارش ستاد خبری نمایشگاه آینده چاپ ایران، کارگاه آموزشی «جایگاه ساختار طراحی در آینده صنعت چاپ و بسته‌بندی» امروز (۲۱تیرماه) همزمان با دومین روز نمایشگاه ایفپکس 2 با حضور ایمان هاتفی، مدرس و مشاور حوزه صنعت چاپ در میان جمعی از فعالان و علاقمندان این موضوع برگزار شد.

 

هاتفی در این کارگاه طی سخنانی گفت‌: در صنعت بسته‌بندی دو موضوع طراحی ساختار و طراحی گرافیک مورد توجه است، در گذشته با افزایش جمعیت، نیاز به بسته‌بندی بیشتر شد. بنابراین، طراحی و ساختار مورد استفاده فراوان قرار گرفت اما با افزایش استفاده از بسته‌بندی، محیط‌زیست نیز درگیر آلودگی شد.

 

وی ادامه داد: در دنیا برای کاهش آلودگی محیط زیست تصمیماتی گرفته شد که در پی آن شرایط رقابتی بسته‌بندی به ارائه محصولات در قالب عجیب‌تر قرار گرفت.

هاتفی انگلیس، آمریکا، روسیه و یونان را کشورهای پیشتاز در حوزه بسته‌بندی برشمرد و گفت: اما در عمل کشور ژاپن برای حفظ محیط زیست، در حوزه بسته‌بندی رویکرد خوبی دارد به طوری که تا سال ۲۰۲۵ تمام محصولات مایع خود را در قالب بسته‌بندی کاغذی و پایدار تولید خواهد کرد تا در زمان کوتاهی زباله ها به طبیعت بازگردند.

 

به گفته وی، در دنیا بسته‌بندی‌ها کوچک و کوچک‌تر شده و در مسیر نابودی گام برمی‌دارند، البته که به دنبال آن تکنیک‌های بسته‌بندی جالب‌تر می‌شوند،‌ نابودی به معنای از بین رفتن نوع بسته‌بندی گذشته و ایجاد بسته‌بندی جدید است.

 

دومین دوره نمایشگاه آینده صنعت چاپ ایران تا جمعه 23 تیر ماه از ساعت 10 تا 18 در مرکز نمایشگاهی ایران مال برپا است.

مطالب مرتبط

پوستر IFPEX3 رونمایی شد/ اعطای «نشان میرزا» به برگزیدگان صنعت چاپ

بابک عابدین در نشست خبری سومین نمایشگاه آینده چاپ ایران با اشاره به برنامه‌ها و تغییرات این رویداد در مرداد ماه ۱۴۰۳، از اهدای «نشان میرزا» به برگزیدگان صنعت چاپ و بسته‌بندی در ایفپکس۳ خبر داد.

بیشتر بخوانید